Helsingborg - Halmstad - Varberg

I morgon tar Magnus och jag bilen till Halmstad. Det blir ett restaurangbesök med elva saknade personer. Fina människor som jag lärde känna under mina studieår. Så härligt! Sen blir det en natt på hotell med älskling, mys mys mys! På lördag blir det till att umgås med Halmstads pärlor igen innan det bär av till Varberg för en natt hos familjen. Det blir alltså en helg full med saknade människor och förhoppningsvis också många fina stunder. Längtan och förväntningarna är stora!


Lisa, Johanna, jag och Sandra. Tre underbara tjejer!


What to do?

Hon känner efter om det här är att vara fri.

Och så var det där med att vela. Att inte veta. Det finns så mycket som drar, som skriker och ropar och lockar. Det finns dagar som säger "yes, go for it, do it, just do it!". Nästa dag finns det något som viskar "är du verkligen säker? riktigt säker?" och ytterliggare en dag därpå lyser allt rött och det står "NO!!!" skrivet över hela himlen. Jag vill inte ha det såhär. Vill veta. Vill åtminstonde veta att det inte alltid kommer att vara såhär, men jag är rädd för att det inte är sant. Typiskt!

Och nu undrar ni vad tusan det där handlade om. Ja, det kan ni göra. För samtidigt som jag kan skriva en lång lista så handlar det dels om så mycket allmäna grejer som är svåra att sätta ord på dels om så mycket personliga tankar och funderingar som aldrig har fått lämna min mun. Behövde bara skriva av mig lite. Gåtor för er - så sant för mig.

Beklarar koder. Vet att det är tråkigt att läsa och ta del av. Antar att detta inlägg var mer för mig än för er.

Det finns ingenting här som är värt att skriva upp.


Detaljer från en bil någonstans mellan Lun...

img_1686 (MMS)

Detaljer från en bil någonstans mellan Lund och Helsingborg. Klockan är halv åtta, det är ljust ute och bredvid mig har jag älskling. Jag sitter här och tänker på att jag ser fram emot en helg med goda vänner, hotellvistelse och hela den biten följt av en natt i älskade Varberg med familjen! <3


En eftermiddagshälsning kommer skickat! Ha...

img_1661 (MMS)

En eftermiddagshälsning kommer skickat! Har vilat en stund och är nu redo för att ta vara på denna dag :-) Blommorna ovan är en del av de jag fick i lördags. Så himla härligt med blommor hemma :-)


Det är måndag och jag har haft en bra dag!...

img_4057 (MMS)

Det är måndag och jag har haft en bra dag! Har förvisso varit väldigt trött på jobbet idag, men efter en promenad och ett kortare besök i drömmarnas land har jag tagit vara på kvällen till fullo. Först målade jag denna loppisfyndade blompelare en första gång och sen kom Lisa över för en kvällsdejt. Goda mackor och massa prat. Nu har jag avslutat kvällen i soffan. Ett samtal från saknade Emelie, tv och nylackade naglar. Förnuftigt nog ska jag nu gästa sängen i hopp om en piggare dag i morgon! Tjillivippen!


Början på ett tjugofjärde år

På grund av mitt tjugotredje födelsedagsfirande blev det ingen blogg igår. Och idag ska älskling och jag ha en riktig feel good-dag. Det blir loppis, shopping och solsken hand i hand!

Igår var hela släkten här och umgicks. Det blev mat och fika i föreningens hyrda lokal och sen en titt i lägenheten för alla som inte hade varit här tidigare. Nu är lägenheten fylld med blommor och fina minnen från igår! Underbart att ha hela släkten samlad!Magnus och jag igår!


Phuun Thai en fredag med syster och älskli...

img_1638 (MMS)

Phuun Thai en fredag med syster och älskling. Förrätt, huvudrätt, efterrätt och läsk. På vägen ut knuffar en av servitörerna till Magnus och utbrister "Dricker du inte öl ikväll?" varpå Magnus berättar att han kör. Alla som känner Magnus (så som servitörerna) vet att om det inte vore för att han ska jobba inatt så hade han druckit flertalet öl! Vi skrattade gott allihop!


Lugnet före stormen

Det känns lite som lugnet före stormen här hemma. Visst har jag att göra här ett par timmar till, men i morgon smäller det och massor ska göras. Jobb till 17, middag på Phuun Thai och sedan - när älskling åker till jobb - så ska syster och jag göra mat. Det kommer att bli en sen kväll, men jag hoppas att allt ska gå smidigt. Sen är det lördag och då är det ännu mer att göra. Men det kommer det vara värt när klockan slår tre och släkten anländer! Alla samlade, hos oss. Härligt att kunna visa hur vi har det! Tänkte jag skulle ta lite bilder till bloggen med när här är klart så ni får ta del av vår lilla lya. Nu - Antikrundan, me like!


Hej torsdag!


Från helgen, en seg morgon i soffan med Magnus.

Det är torsdag och jag ska snart iväg till jobbet.
Vill bara passa på att önska er en bra dag!


Det väntas gäster till helgen! Förberedels...

img_0236 (MMS)

Det väntas gäster till helgen! Förberedelserna har börjat och på lördag kommer hela släkten - wiiie!


Morgonstund hos mig

Jag älskar den här stunden på morgonen. Den här lugna stunden mellan morgonfixet och cykelturen till jobbet. Det behöver inte röra sig om många minuter, men att kunna sitta ner, äta frukost och se nyheterna. Krafter inför dagen samlas - nu kör vi! Välkommen onsdag!


Testar att blogga via MMS. Spännande! Såhä...

img_1618 (MMS)

Testar att blogga via MMS. Spännande! Såhär glad blir man av en lång kvällsfika med Lisa. Åh, så underbart! Hon är allt bra hon!


Härliga sol!

Jag blir så glad av detta väder! Eventuella motgångar lämnar axlarna och alla går runt som glädjespridande frön. Man vill så mycket hela tiden! Idag tar jag vara på min energi och åker in till stan efter jobbet. Det blir en kvällsfika med saknade Lisa! Hoppas ni mår bra i solen!

Reslängtan

Åh! Jag är så ressugen. Kollar igenom bilderna från Dublin och vill inget hellre än att boka nästa resa. Var? När? Hur? Det återstår att se.


Älskling och jag utanför The Temple Bar


Härliga ljus!

I kategorin Hem ljuva hem har jag tänkt ge er lite bilder från sambons och min lägenhet. Här är ett ljustfat som ger massa mysigt ljus en kväll i soffan!Färgglada naglar


I helgen har jag lekt lite med vårkänslorna. Såhär galet färgglad har jag känt mig!


Råå hamn

Efter lite röjning här hemma tog Magnus och jag en sväng i Råå hamn. Solen som lyst in i lägenheten hela dagen gömde sig bakom molnen och dimman drog sig in över havet. Det var sådär mystiskt vackert. Trots att man får klä sig väl för att inte frysa känns det att våren är påväg. Fåglarna kvittrar och båtägarna börjar rå om sina flytande hus. Härliga tanke!


Välkomna till mig!


Saknar skrivandet och tänkte därför ge denna blogg en ny chans. Det varar sålänge det är roligt så nu kör vi - välkomna till mig, Hanna Cecilia!


RSS 2.0