Ur telefonen


I lördags satte sig syster och jag i bilen halv sju på morgonen. Vägen som vi hade under oss heter Väg 153 och går till ett stort gult varuhus. Jag hittade allt jag skulle ha, det gillas! Plånboken blev desto mer ledsen.


Efter god mat och tårta bjöds det på en stor skål godis när mamma firades i helgen. Det var ingen större "fara" då på kvällen. Dagen efter när Sara och jag kröp ner i hennes säng kom vi att tänka på just den där skålen och då var den desto farligare! Grrr!


Magnus har i veckan försökt att göra fläskpannkaka. Första dagen ville han göra en tjock fin pannkaka. Detta resulterade i att pannkakan efter närmare två timmar fick se slutet och komma ut ur ugnen - geggig. Tilläggas bör dock att han andra dagen gjorde ett nytt försök och lyckades (dock inte i samma form!). Heja älskling!


Och i veckan har jag gjort något som är nytt för mig - gått utan smink på jobbet. Jag måste erkänna att det i måndags och tisdags inte var frivilligt då jag dumt nog hade glömt mitt smink i Varberg i helgen. Familjen där hemma förstod situationen och postade fort det jag ville ha. Men idag gick jag dock helt frivilligt utan! Visst är det tråkigt att se sig så blek när man passerar en spegel eller två, men vad skönt det är att kunna gnugga sig i ögonen. Tänkte till och med gå utan i morgon med, bara för att! Det kommer jag dock låta bli då jag kom på att vi ska ta gruppbild. Men kanske kan jag vänja mig vid att gå utan ibland. Vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0