GlasburkarEtt älskat loppisfynd från Emmaus Fredriksdal är dessa glasburkar. En stor och en liten för en guldpeng stycket. Mitt stora problem nu är vad jag ska ha i dem, några tips? Jag vill ju ändå att innehållet i de båda ska matcha så det gäller att tänka till. Tipsa! Tipsa! Tipsa!


Kommentarer
Postat av: lisa

Jag har egenkomponerad musli i min glasburk som står framme. Annars kan du ha torrvaror som ris, pasta mjöl eller liknande. Eller skorpor och kakor. Eller något av alla dina scrapbook. Eller potpurri med, apelsiner, blomblad, kanelstänger sånt. Eller värmeljus. Ja nu orkar jag inte mer!Fina var de i alla fall!Pussa!

2011-07-29 @ 22:18:32
Postat av: Hanna

Sv: Lisa! Jag har tänkt värmeljus själv, men då ville jag ha våra kronljus skulle passa i den stora och de var för långa :-P så sen tänkte jag skorpor! Men vad för passande har man i den lilla då? Älskar detta ilandsproblem :-D kramkalas!

2011-07-29 @ 22:48:19
URL: http://hannathoresson.blogg.se/
Postat av: lisa

Haha ja det är ju ett härligt problem :)

Det finns ju olika sorters skorpor att ha i. Nu ser jag inte den verkliga storleken på burkarna... Men typ tepåsar, det matchar kanske inte direkt men om ni bjuder på skorpor och te så ser det ju tjusigt ut ;)

2011-07-29 @ 23:26:33
Postat av: Style by Elin

Så fina! Du kan ju ha ris, pasta, havregryn och sånt klassiskt i. Tvättmedel? Själv har jag nagellack i en glasburk, det blir tjusigt! :)

2011-07-30 @ 10:24:53
URL: http://stylebyelin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0